COAFOR & HAIRSTYLING

Un par sanatos este un par frumos. Pentru sanatatea parului, este important ca el sa fie ingrijit, hranit si tratat, astfel incat sa fie tot timpul matasos, lucios si plin de viata. O coafura lejera, naturala, creata de un stilist priceput, va poate ajuta sa aratati bine, fara a avea nevoie de mai mult de zece minute dimineata pentru aranjarea parului.

O coafura eleganta, sofisticata, va va face sa fiti in centrul atentiei la ocazii speciale, nunti, botezuri sau alte evenimente importante. O tunsoare moderna, o culoare la moda, un tratament hidratant, toate acestea insotite de un serviciu ireprosabil si o atmosfera relaxata si prietenoasa, va vor face sa uitati de problemele de zi cu zi de care ne lovim cu totii.

In Saloanele LENION folosim doar produse profesionale de cea mai buna calitate. Pentru rezultate optime, tratamentele de hidratare si regenerare sunt personalizate in functie de tipul de par.

Stilistii nostri vor avea grija ca parul tau sa fie tuns si coafat perfect, pentru ca tu sa arati intotdeauna minunat, asa cum iti doresti, fie ca vrei o coafura de zi cu zi, fie ca ai nevoie de un stil deosebit pentru un eveniment important din viata ta.

Tratament cu keratina pentru un par perfect

Metoda braziliana de indreptare IHAIR KERATIN este un tratament pe baza de keratina care indreapta parul, fara substante chimice dure; acest mod de reconditionare termica transforma si restabileste stralucirea parului. Tratamentul cu keratina este conceput pentru persoanele care nu au parul cret, rebel sau deteriorat.

Originar din Brazilia, tratamentul cu keratina IHAIR este delicat cu parul, indreapta si hraneste, imbunatatindu-i conditia, facandu-l puternic si elastic. Mai mult, devine rezistent la umiditate si la conditiile meteo nefavorabile. Cand parul este superb, stralucitor si neted in fiecare zi, timpul necesar pentru aranjat la domiciliu este redus.

– IHAIR KERATIN CHOCO – reconditioneaza parul deteriorat si reda stralucirea, pentru toate tipurile de par. Durata rezultatelor: 3-5 luni.

– IHAIR KERATIN APPLE – Varianta intensiva. Reconditioneaza parul deteriorat, indreapta si reda stralucirea, pentru parul foarte deteriorat, uscat, foarte cret sau gros, nevopsit. Durata rezultatelor: 3-5 luni.

PRETURI COAFOR KOGALNICEANU

SERVICII PRET PRET CLIENTI FIDELI
SI 7 CARD
Tuns femei: 29 RON 25 RON
Tuns varfuri: 17 RON 15 RON
Tuns barbati/ copii: 23 RON 20 RON
Coafat: 30-50 RON 25 – 45 RON
Tuns + spalat + coafat: 65 – 95 RON 55 – 80 RON
Spalat dupa vopsit: 29 RON 25 RON
Tratament hidratare intensiva: 70 RON 60 RON
Tratament reconstructie OLAPEX: 105 RON 90 RON
Tratament cu keratina: 290 – 690 RON 250 – 600 RON
Coc par mediu: 60 RON 50 RON
Coc par lung: 70 RON 60 RON
Coafat mireasa + voal: 175 RON 150 RON
Impletitura par: 55 RON 45 RON
Permanent + tuns + coafat: 70 – 95 RON 60 – 80 RON
Suvite folie – manopera par scurt: 35 RON 30 RON
Suvite folie – manopera par mediu: 55 RON 45 RON
Suvite folie – manopera par lung: 70 RON 60 RON
Suvite baleyage – manopera: 95 RON 80 RON
Decolorat/ vopsit – manopera  par scurt: 35 RON 30 RON
Decolorat/ vopsit – manopera par mediu: 45 RON 40 RON
Decolorat/ vopsit – manopera par lung: 60 RON 50 RON
1 tub LONDA PROFESSIONAL + oxidant: 40 RON 35 RON
1 tub  WELLA KOLESTON + oxidant: 60 RON 50 RON
1 tub ENVIE + oxidant: 29 RON 25 RON
1 tub ENVIE ORGANIC + oxidant: 40 RON 35 RON
1 cupa pudra decoloranta+ oxidant: 17 RON 15 RON

 

 

PORTOFOLIU LENION – TEHNICA BALEYAGE