COAFOR & HAIRSTYLING

Un par sanatos este un par frumos. Pentru sanatatea parului, este important ca el sa fie ingrijit, hranit si tratat, astfel incat sa fie tot timpul matasos, lucios si plin de viata. O coafura lejera, naturala, creata de un stilist priceput, va poate ajuta sa aratati bine, fara a avea nevoie de mai mult de zece minute dimineata pentru aranjarea parului.

O coafura eleganta, sofisticata, va va face sa fiti in centrul atentiei la ocazii speciale, nunti, botezuri sau alte evenimente importante. O tunsoare moderna, o culoare la moda, un tratament hidratant, toate acestea insotite de un serviciu ireprosabil si o atmosfera relaxata si prietenoasa, va vor face sa uitati de problemele de zi cu zi de care ne lovim cu totii.

In Saloanele LENION folosim doar produse profesionale de cea mai buna calitate. Pentru rezultate optime, tratamentele de hidratare si regenerare sunt personalizate in functie de tipul de par.

Stilistii nostri vor avea grija ca parul tau sa fie tuns si coafat perfect, pentru ca tu sa arati intotdeauna minunat, asa cum iti doresti, fie ca vrei o coafura de zi cu zi, fie ca ai nevoie de un stil deosebit pentru un eveniment important din viata ta.

Tratament cu keratina pentru un par perfect

Metoda braziliana de indreptare IHAIR KERATIN este un tratament pe baza de keratina care indreapta parul, fara substante chimice dure; acest mod de reconditionare termica transforma si restabileste stralucirea parului. Tratamentul cu keratina este conceput pentru persoanele care nu au parul cret, rebel sau deteriorat.

Originar din Brazilia, tratamentul cu keratina IHAIR este delicat cu parul, indreapta si hraneste, imbunatatindu-i conditia, facandu-l puternic si elastic. Mai mult, devine rezistent la umiditate si la conditiile meteo nefavorabile. Cand parul este superb, stralucitor si neted in fiecare zi, timpul necesar pentru aranjat la domiciliu este redus.

– IHAIR KERATIN CHOCO – reconditioneaza parul deteriorat si reda stralucirea, pentru toate tipurile de par. Durata rezultatelor: 3-5 luni.

– IHAIR KERATIN APPLE – Varianta intensiva. Reconditioneaza parul deteriorat, indreapta si reda stralucirea, pentru parul foarte deteriorat, uscat, foarte cret sau gros, nevopsit. Durata rezultatelor: 3-5 luni.

PRETURI COAFOR SFINTII VOIEVOZI

SERVICII PRET
Tuns femei: 40 RON
Tuns barbati: 35 RON
Coafat păr scurt / mediu / lung / foarte lung: 45 / 50 / 60 / 70 RON
Spalat + tratament hidratare: 20 RON
Tratament fiolă regenerare / hidratare 25 RON
Spălat 15 RON
Tratament reconstructie OLAPEX: 90 RON
Coafat afro păr mediu 80 RON
Coafat afro păr lung 100 RON
Coc păr lung: 100 RON
Coafat mireasă + voal: 250 RON
Impletitură păr: 45 RON
Aplicat extensii clip on 50 RON
Permanent păr scurt: 120 RON
Permanent păr mediu: 140 RON
Permanent păr lung: 160 RON
Suvite – manopera păr scurt: 60 RON
Suvite – manopera păr mediu: 70 RON
Suvite – manopera păr lung: 80 RON
Suvite baleyage – manoperă: 150 RON
Decolorat/ vopsit – manoperă  păr scurt + spălat 60 RON
Decolorat/ vopsit – manopera păr mediu + spălat 70 RON
Decolorat/ vopsit – manopera păr lung + spălat 80 RON
1 tub LONDA PROFESSIONAL + oxidant: 35 RON
1 tub  WELLA PROFESSIONAL + oxidant: 50 RON
1 tub ENVIE + oxidant: 25 RON
1 tub ENVIE ORGANIC + oxidant: 35 RON
1 cupa pudra decoloranta+ oxidant: 15 RON

 

 

PORTOFOLIU LENION – TEHNICA BALEYAGE