MANICHIURA & PEDICHIURA

Se spune ca mainile sunt primele care ne tradeaza varsta. Aspectul mainilor este deosebit de important, pentru ca ele sunt aproape tot timpul la vedere, sunt primele care vin in contact cu persoanele din jur, sunt cartea noastra de vizita. O manichiura ireprosabila va va ajuta cu siguranta la crearea unei prime impresii favorabile, aducandu-va astfel avantaje nebanuite.

La LENION va oferim servicii de manichiura complete, fie ca va doriti o simpla curatare si hidratare, un masaj cu parafina, o manichiura frantuzeasca sau unghii tehnice.

Aparatura si ustensilele noastre sunt in conformitate cu normele sanitare ale Uniunii Europene, ceea ce ofera garantia securitatii clinico-biologice a dumneavoastra. Intregul instrumentar este sterilizat, iar personalul are pregatire profesionala de exceptie si este la curent cu ultimele tendinte in ingrijirea unghiilor.

TRATAMENTE CU PARAFINA PENTRU MAINI SI PICIOARE

Pielea uscata si sensibila are nevoie de hidratare si protectie. Cu cat inaintam in varsta, pielea noastra isi pierde din elasticitate, devine uscata si rigida, conferind acel aspect de “maini imbatranite”. Munca in gospodarie, gradinaritul, precum si alte asemenea activitati, afecteaza pielea intr-un mod neplacut. Tratamentul cu parafina, executat periodic, poate preveni sau intarzia efectele neplacute ale muncilor manuale asupra pielii.

UNGHII TEHNICE

Unghiile tehnice sau artificiale sunt o optiune foarte buna pentru persoanele care isi rod unghiile sau pentru cele care sufera de pe urma exfolierii lor. Exfolierea si ruperea unghiilor pot duce la un aspect neingrijit al mainilor, cu unghii de diferite lungimi, aspect deloc estetic. Unghiile false dau rezultate acolo unde manichiura naturala nu poate fi de ajutor. Daca sunt aplicate si indepartate corect, unghiile false nu vor afecta structura unghiei naturale.

DESPRE PARAFINA

Din punct de vedere chimic, parafina este un amestec de hidrocarburi saturate. Ceea ce numim noi parafina in mod curent este de fapt ceara de parafina, care este o substanta solida, incolora si inodora. Ceara de parafina se topeste la temperaturi care pot varia intre 47 si 64 de grade Celsius.

Tratamentul cu parafina pentru maini presupune mai multe etape. Mai intai se dezinfecteaza pielea si se efectueaza un gomaj pentru indepartarea celulelor moarte. Apoi se scufunda mainile in parafina lichida, avand grija ca parafina sa acopere pielea integral. Se aplica doua randuri de manusi: unele din nylon si unele din material eponj. Astfel se asigura efectul de dunsyt. In aproximativ 15 minute, parafina se va raci si va fi indepartata de pe piele.

Tratamentul pentru picioare urmeaza aceeasi pasi, cu diferenta ca inainte de dezinfectare se face o baie de plante medicinale, cu rol de relaxare si stimulare a circulatiei sanguine. Dupa aplicarea parafinei, picioarele se infasoara in pungi de nylon peste care se pun botosei, lasandu-se sa actioneze 10-15 minute.

Se recomanda ca acest tratament sa se efectueze dupa manichiura sau pedichiura.

LISTA DE PRETURI

SERVICII PRET
Manichiura simpla: 30 RON
Pedichiura simpla: 45 RON
Pedichiura complicata: 50 RON
Pedichiură f. complicată: 60 RON
Manichiura semipermanenta: 70 RON
Pedichiura semipermanenta: 80 RON
Tratament cu parafina: 20 RON
Gel protectie pe unghia naturala: 60 RON
Gel protectie pe unghia naturala + French: 70 RON
Aplicare ojă/french: 10 RON
Intretinere unghii false: 70 RON
Intretinere unghii false XXL: 75-85 RON
Constructie unghii gel XXL: 125-140 RON
Scos ojă semi 10 RON