Tehnica de microblading a fost inventată în secolul XXI , avandu-si originile în Asia, capatand notorietate in zilele noastre si in Europa, intrucat cerintele actuale urmaresc o spranceana cu efect cat mai natural si voluminoasa. Microbladingul este arta desenării unor fire foarte fine de păr cu scopul de a crea o sprânceană cu un aspect natural, imitand directia firelor din plantatia naturala a sprancenei. Se observa ca firele de păr desenate nou apar a fi de doua ori mai groase ca firul natural existent, aproape că nu se pot deosebi de firele naturale de păr. Lama MB este formată dintr-o serie de ace micro, poziționate unul lângă celălalt, și este folosită pentru a desena fire de păr foarte naturale.

Spre deosebire de machiajul permanent, tehnica de microblading nu folosește un dispozitiv de pigmentare electric. Pigmenții MB sunt introduși în piele manual folosind o varietate de lame MB cu ajutorul unui dispozitiv numit stilou microblading sau pen.

TEHNICA MICROBLADING

 

 

 

 

 

 

 

 

Microbladingul arată foarte natural și, în general, este adecvat pentru oricine(exceptand cazurile de tatuaje vechi pline sau corectii).

Microblading-ul este în mod special adecvat pentru următoarele:

  • Sprâncene rare sau inexistente
  • Reconstruirea sprâncenelor în urma unui accident sau boală
  • Pentru femei care nu doresc să se machieze în fiecare zi
  • Pentru femei care doresc să arate bine chiar și atunci când fac sport

Pe scurt, pentru toate femeile și toți bărbații care doresc să arate bine indiferent de ocazie.