Pensat & Make-up


SPRANCENE PERFECTE DIN PENSAT

prev next

MAKE-UP

Un machiaj discret va poate accentua frumusetea naturala, facandu-va sa aratati bine pe tot parcursul zilei. Va puteti bucura de un aspect natural, dar in acelasi timp lipsit de micile imperfectiuni pe care un machiaj profesionist, bine executat, le va ascunde eficient.

MACHIAJ PENTRU OCAZII SPECIALE

Machiajul de seara sau cel pentru ocazii speciale va va face sa aratati senzational chiar si in lumina scazuta, si chiar si in cele mai dificile fotografii.

LAMINARE GENE

Inca din antichitate, genele lungi, curbate si bine definite reprezentau un simbol al frumusetii feminine. In ultimii 100 de ani, moda genelor lungi si curbate a luat amploare, femeile apeland fie la gene false, extensii de gene sau permanent de gene, produse care au schimbat radical perceptia asupra frumusetii ochilor.

Laminarea este o metoda de ondulatie a genelor, ce poate rezista pana la 3 luni, indiferent de varsta, de lungimea genelor sau de densitatea lor. Prin aceasta metoda, chiar si genele drepte si mici devin ondulate. Este un tratament de ultima generatie, creat pentru a accentua privirea si pentru a-i conferi intensitate.

Aplicarea tratamentului implica urmatoarele etape, ce trebuie parcurse cu grija si meticulozitate:
  - se monteaza un mic bigudiu de burete pe pleoapa superioara;
  - se muleaza genele pe bigudiu, dupa care se aplica pe gene o solutie de permanent, special creata pentru zona delicata a ochilor;
  - dupa 15 minute se sterge solutia de permanent si se aplica o solutie de fixare.

Durata totala a procedurii este de aproximativ 30 minute, dupa care puteti uita de vechiul clestisor de gene.

Dupa acest tratament se recomanda vopsirea genelor pentru accentuarea privirii.

Piercing urechi / nas

Piercing-ul in urechi a fost popular in societatea occidentala de mai multi ani. La inceput era facut de cineva din familie. Se folosea un ac fierbinte si o pluta capac de la o sticla in partea din spate a urechii. In zilele noastre piercing-ul se face in mod profesional, in saloane specializate, cu un pistol special (pentru piercing in ureche) care impusca cu un cercel special prin ureche intr-o fractiune de secunda. Exista diferite tipuri de piercing, in functie de zona urechii in care acesta se executa: piercing in lobul urechii, piercing Pinna, Helix sau Cartilage, piercing industrial sau Scaffold, piercing Rook, Tragus, Snug, Conch, Anti Tragus, Orbital si Auricle.

Preturi

Pensat10 - 20 lei
Machiaj pentru ocazii speciale120 lei
Laminare gene
(plus vopsit)
60 lei

Make-up

 

Piercing